دکتر کریم : امروز یک روز بسیار مهم برای استان کرمانشاه است

دکتر کریم در نشست وزیر بهداشت با اعضای هیأت علمی دانشگاه امروز را برای کرمانشاه یک روز بسیار مهم دانست و گفت: با حضور دولت تدبیر و امید در استان کرمانشاه برنامه های زیادی در حوزه سلامت برای این استان رقم خواهد خورد.

دکتر کریم در این نشست گفت: وزیر بهداشت علی رغم کم بودن زمان حضورشان در کرمانشاه خواهان تشکیل جلسه با اعضای هیأت علمی دانشگاه شدند و این  فرصت ارزشمند را در اختیار ما قرار دادند تا با یک همبستگی و ارتباط دوسویه با اعضای هیأت علمی در یک نشست صمیمی شرکت کنند.

رئیس دانشگاه افزود: جا دارد به دکتر هاشمی خسته نباشید بگوئیم که در بحث تحول نظام سلامت با همه خستگی ها و پیچیدگی هایش عنایت ویژه ای در زمینه های مختلف به استان ما داشتند که کسری های دانشگاه در قالب پروژه های درحال اجراء و انجام شده تاحدی رفع گردد.

دکتر کریم اظهار داشت : امیدواریم که با همت اعضای هیأت علمی و پرسنل دانشگاه شاهد پیشرفت استان درحوزه سلامت باشیم تا در سفرهای بعدی افتخارات بسیاری برای دانشگاه در ارتقاء ارائه خدمت ، آموزش ، پژوهش ، بهداشت و سایر حیطه ها داشته باشیم  و بتوانیم جایگاه  ویژه ای در منطقه غرب کسب کنیم.

۲۷ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۵۵