69 "تخت ویژه" به بیمارستان‌های کرمانشاه اضافه شد/58درصد افزایش طی یک سال

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از افزایش 69 تخت ویژه به مجموعه تخت‌های ویژه بیمارستانی استان طی یک سال گذشته خبر داد.

دکتر حسین کریم در گفت و گو با خبرنگار سرویس «اجتماعی» ایسنا منطقه کرمانشاه، با اشاره به وجود 340 تخت ویژه در استان، گفت: از این تعداد 265 تخت ویژه مربوط به بیمارستانهای دانشگاهی استان است.

وی تصریح کرد: تعداد تخت‌های ویژه دانشگاهی استان شامل 134 تخت ICU، 16 تخت PICU، 40 تخت NICU و 75 تخت CCU است.

کریم افزود: از مجموع این تخت‌ها، 69 تخت ویژه طی یک سال گذشته به مجموعه تخت‌های ویژه استان اضافه شده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اظهار کرد: از مجموع این 69 تخت، هشت تخت ICU به بیمارستان امام رضا(ع)، پنج تخت به بیمارستان امام خمینی(ره)، 12 تخت به بیمارستان امام علی(ع) و شش تخت به بیمارستان آیت الله طالقانی کرمانشاه تحویل شده است.

وی افزود: بیشترین تخت‌های ویژه طی یک سال گذشته به بیمارستان دکتر محمد کرمانشاهی تحویل شده که شامل 10 تخت NICU و 10 تخت PICUاست.

کریم اظهار کرد: طی یک سال گذشته همچنین دو تخت ICUبه بیمارستان شهرستان هرسین، دو تخت ICUبه بیمارستان الزهراء شهرستان گیلانغرب و سه تخت ICU و نیز سه تخت NICU به بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان اسلام آبادغرب تحویل شده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: همچنین طی این مدت به هر یک از بیمارستانهای حضرت رسول(ص) شهرستان جوانرود و بیمارستان شهدای سرپل ذهاب چهار تخت ICU تحویل داده شده است.