کشف و توقیف 313 تن برنج قاچاق توسط معاونت غذا و دارو

313 تن برنج قاچاق توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه کشف و توقیف گردید.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: طی بازرسی به عمل آمده توسط کارشناسان مدیریت نظارت برمواد غذایی این معاونت از انبار یکی از کارخانجات شهرهای تابعه استان کرمانشاه مقدار 313 تن برنج پاکستانی قاچاق و بدون کد رهگیری و پروانه بهداشتی وزارت بهداشت کشف و توقیف گردید.

دکتر امید عبدی گفت: 313 تن برنج مذکور برای اینکه دور از چشم مامورین و بازرسان باشد در انبار یک کارخانه تولید مواد خوراکی در اطراف هرسین انبار شده بود که با هوشیاری کارشناسان ما به موقع شناسایی شد.

وی افزود: در این بازرسی مدیرکل تعزیرات حکومتی کرمانشاه، پلیس آگاهی، اداره صنعت،معدن و تجارت و نیز تعزیرات حکومتی شهرستان هرسین حضور داشتند که از برنج ها نمونه برداری شده و برای انجام آزمایشهای لازم به معاونت غذا و دارو ارسال شد. همچنین پرونده جهت انجام مراحل قانونی به مقامات قضایی ارجاء گردید.