راه اندازی پروژه پایش سلامت روان وزارت بهداشت توسط واحد رایانه معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه

راه اندازی پروژه پایش سلامت روان  وزارت بهداشت توسط واحد رایانه معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه
پروژه پایش سلامت روان دانشجویان سراسر کشور توسط واحد رایانه حوزه معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه کرمانشاه راه اندازی شد..
مهندس جوادیان مسئول واحد رایانه و مدیر پروژه در این خصوص بیان داشت : این پروژه جهت پایش سلامت روان بیش از 180 هزار دانشجو  در سراسر کشور طراحی و در قالب دو فاز راه اندازی شده است .
در فاز اول 23000 هزار نفر از دانشجویان مورد پایش قرار می گیرند که پس از حصول نتایج قابل قبول پیش بینی می گردد.
وی افزود: با توجه به اهمیت موضوع سلامت روان دانشجویان  از ابتدای سال تحصیلی جدید این پروژه جهت کلیه دانشجویان مورد بهره برداری قرار می گیرد که نقش موثری بر  ارتقاء سطح سلامت روان دانشجویان خواهد داشت.