پنج مرکز آموزشی درمانی استان موفق به کسب گواهینامه بین المللی گردشگری سلامت شدند

پنج مرکز آموزشی درمانی استان کرمانشاه موفق به کسب گواهینامه بین المللی گردشگری سلامت شدند.

به گزارش خبرنگار کردپرس، علی کریمی مدیر پروژه های دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در جریان بازدید خبرنگاران از پروژه کلینیک بیمارستان فارابی، اظهار داشت: مراکز آموزشی درمانی امام رضا(ع)، فارابی، بیستون، امام علی (ع) و امام حسین (ع) موفق به کسب گواهینامه بین المللی گردشگری سلامت شدند.
وی تصریح داشت: دریافت این گواهینامه به معنی توانایی جذب بیماران از کشورهای خارجی می باشد.
مدیر پروژه های دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در خصوص کلینیک بیمارستان فارابی نیز گفت: کلینیک تخصصی فارابی که کار ساخت آن از تابستان سالجاری شروع شده است حدود 20 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و قرارداد آن به مدت یک سال است.
وی ادامه داد: مبلغ قرارداد این پروره 37 میلیارد ریال است.
کریمی با بیان اینکه زیر بنای این پروژه 2 هزار و 350 متر مربع است، تاکید کرد: این کلینیک در 5 طبقه و به صورت هرمی ساخته خواهد شد.
وی دستگاه ام آر آی بیمارستان فارابی را مجهزترین دستگاه ام آر آی منطقه غرب کشور خواند و اضافه کرد: مطالعات توسعه آی سی یو بیمارستان انجام شده است.