تاکید دکتر نوری زاد بر آمادگی نیروهای درگیر پدافند غیر عامل در نظام سلامت

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و رییس کمیته پدافند غیر عامل در نظام سلامت استان کرمانشاه ، در سخنانی کوتاه ، آمادگی هرچه بیشتر نیروهای درگیر در امر پدافند در نظام سلامت را با توجه به انتخاب شعار " سلامت در حوادث و بلایا " از سوی سازمان بهداشت جهانی به عنوان شعار سال 2009، امری ضروری تر از همیشه عنوان کرد.
دکتر " صمد نوریزاد " با ابراز امیدواری به تعامل هر چه بیشتر نیروهای درگیر در امر پدافند غیرعامل در نظام سلامت ، تلاش برای فرهنگسازی ، ایجاد بانک اطلاعاتی ICS ، راه اندازی ستاد هدایت عملیات بحران EOC و برآورد و تامین سامانه متحرک در درمان و اورژانس 115 را از عمده ترین فعالیتهای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در این زمینه برشمرد.
وی ادامه داد : هماهنگی هرچه بیشتر با سازمان و دوایر مرتبط درون و خارج از استان و استفاده از نیروها و ظرفیتهای مردمی و بسیج از دیگر فعالیتهای این دانشگاه در امر پدافند غیر عامل در نظام سلامت است.
این مانور با همکاری برخی از سازمانها ، ادارات و نهادهای استان با اجرای سناریوئی فرضی ، براساس انفجار گاز ناشناخته و آتش سوزی در محله ای مسکونی ، با موفقیت به اجرا درآمد.