مشعل نهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان در کرمانشاه روشن شد

نهمین دوره المپیاد در سالن ورزشی امام با حضور مقامات کشوری و لشکری رسما آغاز شد

دیروز سفیران تمامی دانشگاه های علوم پزشکی کشور در کرمانشاه بودند تا نظاره گر آغاز مسابقات فرهنگی و ورزشی دانشجویان باشند. دیروز مقامات استان هم بودند تا ضمن خوشامد گویی به&انشجویان و مقامات کشوری حاضر در مراسم آمادگی خود را برای میزبانی شایسته استان نشان دهند . استاندار کرمانشاه در این مراسم از تمامی دانشجویان دعوت کرد تا آماده دیدار از اماکن سیاحتی و تجاری استان در شهرهای مختلف باشند . دکتر نوری زاد هم ضمن خوشامد گویی از دانشجویان خواست که تهذیب تحصیل و ورزش رامطابق فرمایشات مقام معظم رهبری نصب العین خود قرار دهند. در ادامه حاضرین شاهد برنامه های متنوع آیینی، فرهنگی و ورزشی مختلف بودندو با ابراز احساسات خود به تقدیر از برنامه ها پرداختند. دانشجویان شرکت کننده در ادامه پس از رژه نمایندگان 43 دانشگاه کشورسوگند نامه مسابقات را هم خوانی کردند و پس از آن مشعل المپیاد رسما روشن شد.