سامانه ثبت نام در جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت فعال شد

سامانه ثبت نام هشتمین جشنواره فرهنگی برای دانشجویان ، کارکنان و اساتید دانشگاه های علوم پزشکی فعال شد.
این جشنواره در سه بخش  دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی وزارت بهداشت با موضوع آزاد ، کازکنان، اساتید و اعضای هیئت علمی و فارغ التحصیلان علوم پزشکی با موضوع آزاد  و دانشجویان تمامی دانشگاه ها (آزاد، علوم پزشکی،وزارت علوم،پیام نور و...) با موضوع سلامت برگزار می شود.
معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه اعلام کرده است که مهلت قطعی ارسال آثار تا اول دی ماه و مهلت ارسال متن نمایشنامه برای تایید در بخش تئاتر صحنه ای و خیابانی و نمایشنامه خوانی بیست آذرماه می باشد و اختتامیه و اجرای جشنواره از ۱۳تا۲۱اسفند در تهران برگزار خواهد شد.
این معاونت از شرکت کنندگان درخواست کرده است که قبل از شروع به ثبت اثر حتما آیین نامه و تعداد مجاز آثار ارسالی را مطالعه بفرمایید. (فصل اول مخصوص دانشجویان علوم پزشکی،فصل دوم مخصوص اساتید و کارکنان و فصل سوم مخصوص کلیه دانشجویان)این فایل ها را با هشتگ #آیین_نامه و #تعداد_آثار  از همین گروه پیدا نمایید.
گفتنی است شرکت یک اثر به صورت توامان هم در بخش ویژه دانشجویان علوم پزشکی و هم ویژه کلیه دانشجویان بلامانع برای دانشجویان علوم پزشکی وزارت بهداشت است.
 سامانه ثبت نام باز شده از طریق لینک زیر ؛ festivalf.ir انجام میگیرد .