بهرام بهروش با کسب حداکثر آراء برای ۴ سال رئیس هیات ورزش های روستایی و عشایری کرمانشاه شد

مجمع انتخاباتی هیات ورزش های روستایی، عشایری و بازی های بومی، محلی کرمانشاه برگزار شد.
به گزارش ورزش ۱۹ " مجمع انتخاباتی هیات ورزش های روستای، عشایری و بازی  های بومی، محلی استان کرمانشاه با حضور مدیرکل ورزش و جوانان استان و رئیس فدارسیون در سالن جلسات شهید هادیان برگزار شد.
در این مجمع بهرام بهروش به عنوان تنها کاندید احراز  پست ریاست هیات ورزش های روستایی، عشایری و بومی، محلی استان کرمانشاه حضور داشت که توانست با کسب حداکثر آراء برای ۴ سال سمت ریاست این هیات را بدست آورد.

گفتنی است بهروش از همکاران دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه است که مسئولیت تربیت بدنی کارکنان دانشگاه را برعهده دارد.