دکتر کریم : تحقیقات باید باعث اعتبار کشور شود

نشست روسا ، معاونین و مدیران پژوهش دانشگاه های غرب کشوربا حضور دکتر ملک زاده معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت صبح امروز در سالن مرکز توسعه دانشگاه برگزار شد.

رییس دانشگاه با شاره به اینکه در پژوهش  هم در بعد زیر ساخت و هم در بعد کیفی مشکلات اساسی در کشور وجود داردگفت: امکانات موجود کفاف کارهای بزرگ را نمیدهد .

وی کمبود نیروی انسانی، اعتبارات پژوهشی ، کاربردی کردن پژوهش ها  را از جمله مشکلات سر راه پژوهش دانست و افزود:  امیدواریم با حضور معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در این سفر کمک هایی به منطقه قطب انجام شودکه به وضعیت ایده ال  در زمینه پژوهش برسیم.

دکتر کریم  با اشاره به توجه ویژه به فناوری و  شرکتهای دانش بنیان  و تقویت آنها گفت: باید در مسیری گام برداریم که تحقیقات باعث اعتبار کشور مان شود نه بی اعتباری آن . امیدواریم بتوانیم با کمک دانشگاه های علوم پزشکی منطقه قطب وضعیت ایده آل تر و مناسبتری  را داشته باشیم.