تقدیر رییس دانشگاه از دست اندرکاران طرح کوهورت

به دنبال بازدید معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت از مرکز مطالعات آینده نگر دانشگاه علوم پزشکی کرماشاه در روانسر، رییس دانشگاه علوم پزشکی از مدیران ،مجریان و کارکنان در این طرح مهم تقدیر کرد.
دکتر کریم گفت که هرجا افراد به صورت یک تیم درآمده ،با هدف و برنامه ،توان خود را با یکدیگر جمع کردند ،نتیجه کار مطلوب و موفقیت آمیز خواهد بود.
وی ضمن اعلام رضایتمندی و خرسندی دکتر ملک زاده و سایر مسوولان کشوری طرح از  مرکز کوهورت روانسر، از یکایک دست اندرکاران که با بهره از دانش  اساتیددانشگاه، تجربه همکاران باسابقه و انگیزه کارکنان جوان توانسته اند از سایر مراکز مشابه کشور پیشی بگیرند قدردانی کرد.
ریاست دانشگاه همچنین همراهی مسوولان محلی و استقبال مردم فهیم منطقه را یکی از عوامل موفقیت طرح دانسته و از آنان سپاسگزاری کرد.