مدیر امور بین الملل دانشگاه: در آینده نزدیک شاهد تعداد بیشتری از دانشجویان خارجی در دانشگاه خواهیم بود

مسئولین دانشگاه با دانشجویان خارجی مشغول به تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دیدار کردند و به بررسی نظرات و پیشنهادات آنها در خصوص تحصیل وزندگی در کرمانشاه پرداختند.

دکتر احمدی در این دیدار که با حضور ریاست دانشگاه بهمراه معاون آموزشی و تحقیقات برگزار شد  با بیان جذب اولین رزیدنت خارجی در سال جاری از تعداد قابل توجه دانشجویان خارجی مشغول به تحصیل در رشته های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی خبر داد و افزود: در آینده نزدیک شاهد جذب دانشجویان بیشتری از ماورای مرزهای کشورمان خواهیم بود.

دکتر نجفی معاون آموزشی و دکتر حمزه معاون تحقیقات دانشگاه نیز ضمن بیان اقدامات دانشگاه برای ارتقای هرچه بیشتر خدمات ارایه شده به دانشجویان از ارتباط نزدیک خود با این دانشجویان خبر دادند .

دکتر کریم نیز ضمن خوشامدگویی به دانشجویان به بررسی اقدامات دانشگاه برای افزایش حضور دانشجویان خارجی و نیز توسعه توریسم درمانی پرداخت و خواستار توجه تمام بخش های دانشگاه به ارتقای رنکینگ برای توسعه بیشتر شد.

در این نشست همچنین دانشجویان خارجی به بیان نظرات و پیشنهادات خود در رابطه با امور آموزشی، تحقیقاتی و رفاهی پرداختند.

صث
سشی