بیانیه رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه

جوامع امروزین در همه نقاط جهان دریافته­اند که سلامت به عنوان محور اصلی در توسعه اقتصادی و اجتماعی نقش اساسی در پایداری، آرامش جوامع و خصوصاً میزان رشد در همه ابعاد اقتصادی اجتماعی و فرهنگی دارد و گسترش خدمات رفاهی، بهداشتی درمانی به نوعی توسعه در همه معیارها را نشان می­دهد به طوری که برخورداری از شرایط بهداشتی نظیر آب سالم، مسکن استاندارد، فضای تفریحی، فضای ورزشی، امکانات و تجهیزات درمانی، دارو، غذا و امکانات آموزشی و بسیاری عوامل دیگر نشاندهنده میزان رشد و توسعه است. فراهم کردن شرایط مطلوب در سطح کلان کشورها میسر نیست مگر آنکه دولت­ها برنامه­های منظم و دقیقی را تدوین و به اجرا گذارند. به گونه­ای که افق­های نزدیک و دور پیش روی جوامع خود را به نحو مطلوب شناسایی نموده و قدم­های استواری را در راستای دستیابی به اهداف خود تعیین و پی ریزی نمایند. دانش مدیریت امروزه فضاهای جدیدی پیش روی مدیران سازمان­های مختلف گسترانیده و روش­های علمی را به آنان ارمغان داده از آن جمله برنامه­ریزی استراتزیک را می­توان نام برد. که سازمان­ها به کمک آن می­توانند مسیر برنامه­های کلان و خرد سازمان را ترسیم کرده و در جهت دستیابی به اهداف خود با برخورداری از انعطاف و با شتاب مناسب گام بردارند. دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز که پرچم­دار نهضت سلامت در دامنه جغرافیایی وسیعی از کشور است همت خویش را بر آن داشته تا با تعامل کلیه سازمان­های همکار و دیگر سازمان­های مرتبط با سلامت در سطح استان و جلب مشارکت مردمی در عرصه­های مختلف اجتماعی گام بلندی در تحقق اهداف سلامت بردارد لذا تدوین نقشه جامع سلامت که مورد تأکید دولتمردان قرار گرفته است را به عنوان بستر عملکرد سلامت در سطح استان برگزیده و در دست تدوین دارد.

"فردایی روشن با حضور جامعه­ای سالم و پرتوان که در ابعاد مختلف سلامت اعم از جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی پویا و سرآمد هستند، امید توسعه پایدار را در منطقه و کشور نوید می­دهد و ما برآنیم تا چراغی بر مسیر پیش روی خود در سلامت جامعه استان برافروزیم."

دکتر صمد نوری­زاد