افتتاح مرکز تحقیقات ، سایت کامپیوتر و کلاس های آموزشی دانشکده تغذیه

در روزهای آغازین سال تحصیلی با حضور معاون آموزشی دانشگاه کلاس های آموزشی ، مرکز تحقیقات و سایت کامپیوتر دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی افتتاح شد.

در مراسم افتتاح این پروژه ها که اعضای هیأت علمی و جمعی از مدیران دانشگاهی حضور داشتند رئیس دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی با اشاره به تلاش برای استقلال دانشکده از تصویب چارت سازمانی دانشکده و تلاش برای بازنگری چارت مطابق نیاز دانشکده خبرداد و گفت: این دانشکده با 7 نفر عضو هیأت علمی مشغول به کار و 5 همکار بورسیه و تعهد به خدمت که به مجموعه خواهند پیوست تعداد 218 نفر دانشجو را آموزش می دهد.

پروفسور صادقی گفت: برای سال جاری از محل دو درصد آموزش 5 کلاس درس آماده سازی شده و از محل بودجه آموزشی و پژوهشی مرکز تحقیقات این دانشکده راه اندازی شده است و با خرید دستگاه HPLC کلیه پایان نامه های دانشجویی دانشکده در آن انجام می شود.

وی همچنین به راه اندازی کلاس کامپیوتر با 16 سیستم جهت استفاده دانشجویان و برگزاری کلاس های مربوطه در این دانشکده خبرداد.