معرفی 2 فرآیند مدیریت پرستاری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به عنوان فرآیند منتخب کشوری

دراجلاس مدیران پرستاری دانشگاه های علوم پزشکی کشور ،2 فرآیند مدیریت پرستاری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به عنوان فرآیندهای منتخب کشوری معرفی شد.

مدیرپرستاری دانشگاه با اعلام این خبر گفت:اجلاس مدیران پرستاری دانشگاه های علوم پزشکی کشور در مرکز MDMC دانشگاه علوم پزشکی تبریز  باحضور معاون پرستاری وزارت بهداشت ومدیران پرستاری سراسرکشور در 11 و 12 ماه جاری برگزار شد که طی آن 2 فرآیند مدیریت پرستاری دانشگاه به عنوان فرآیندهای منتخب کشوری معرفی شد.

رضا پورمیرزا کلهری اظهار داشت: دو فرآیند پایش سکانی بازدید بخش های بیمارستانی و فعالیت واحد کارشناسی مدیریت و آموزش کمک پرستاران توسط مدیریت پرستاری معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه پس از ارایه به عنوان فرآیند های منتخب کشوری انتخاب شدند.

وی افزود:در این اجلاس دو روزه ضمن برگزاری کارگاه های آموزشی مدیریت منابع انسانی ، 5 تجربه منتخب مدیریتی موفق مدیران پرستاری کشور نیز معرفی شدند.