تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه علوم پزشکی ، اداره کل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی ، سازمان فنی و حرفه ای و بنیاد توسعه کار آفرینی و تعاون

تفاهمنامه چهار جانبه همکاری بین دانشگاه علوم پزشکی ، اداره کل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی ، سازمان فنی و حرفه ای و بنیاد توسعه کار آفرینی و تعاون استان کرمانشاه صبح امروز به امضاء رسید.
ا️ین  تفاهم نامه با توجه به ضرورت ارتقاء توانمندی های فنی مهارت آموزان با هدف تقویت و گسترش فرهنگ کارآفرینی و ایجاد اشتغال پایدار و مولد در استان به امضا رسیده است .

در نشست امضای این تفاهم نامه دکتر مرادی رییس دانشگاه اشتغال و فراگیری مهارت را موجب پیشگیری از بسیاری از آسیب های اجتماعی از جمله بزهکاری ، اعتیاد و...دانست و از آمادگی دانشگاه برای همکاری در این عرصه خطیر خبر داد.
مهندس محمدی مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای نیز با اشاره به اینکه کار فقط جنبه فیزیکی ندارد و از بعد روانی نیز بسیار حائز اهمیت است  این تفاهم نامه را به عنوان گامی موثر در مسیر توسعه پایداردانست.
مهندس سپیده دم نماینده بنیاد توسعه کار آفرینی و تعاون نیز به هم افزایی این چهار سازمان به عنوان نقطه عطفی در ایجاد اشتغال در استان اشاره کرد و افزود که این مسئله می تواند به یک الگوی کشوری تبدیل شود.
همچنین دکتر عزیزی مدیر کل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی نیز همه زیر ساخت ها را برای کاهش نرخ بیکاری در استان آماده دانست و تا کید کرد که می توان با تشریک مساعی و هم افزایی بین بخشی به این مهم دست پیدا کنیم.

رسانه جدید