بررسی مقدمات مجوز پذیرش دانشجوی دکترای تخصصی در دانشکده تغذیه

اعضای گروه بورد تغذیه به منظور بررسی مقدمات صدور مجوز پذیرش دانشجوی دکترای تخصصی تغذیه صبح امروز وارد کرمانشاه شده و از دانشکده علوم‌ تغذیه و‌ صنایع غذایی بازدید کرد.

رئیس دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در نشست اعضای گروه بورد تغذیه با رئیس دانشگاه گفت: گروه مشترک تغذیه و صنایع غذایی درسال ۱۳۹۰ در دانشکده بهداشت تشکیل شده و در سال ۱۳۹۳ به عنوان دو گروه به فعالیت ادامه‌ داد.

دکتر احسان صادقی اظهار داشت: با صدور مجوز دانشکده تغذیه و صنایع غذایی در سال ۱۳۹۶ توسط دکتر هاشمی وزیر بهداشت ، این دانشکده به عنوان دومین‌ دانشکده کشور با این عنوان افتتاح شد

وی اظهار داشت: هم اکنون ۱۵۰ دانشجو در یک رشته کارشناسی و سه رشته مقطع کارشناسی ارشد در این دانشکده تحصیل می کنند.

همچنین دکتر مرادی رئیس دانشگاه گفت: این دانشکده با علاقه اعضای هیات علمی تشکیل و افزوده شدن اعضای هیات علمی جوان به پیشرفت خود ادامه داد و دانشگاه با برنامه ریزی استقلال کامل دانشکده و حمایت از آن به موفقیت بیشتر دانشکده می اندیشد.