معاون بهداشتی دانشگاه: سبد غذایی حمایتی مادران باردار واجد شرایط توزیع شد

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از توزیع سبد غذایی حمایتی مادران باردار واجد شرایط خبر داد.

دکتر ابراهیم شکیبا گفت: در حال حاضر در استان کرمانشاه حدود 1659 مادرباردار یا شیرده روستایی تحت پوشش برنامه حمایتی تغذیه قرار دارند که سومین مرحله توزیع اقلام غذایی در آبان ماه سالجاری بین آنان توزیع اجرا شد .

وی افزود : طرح  حمایتی مادران باردار و شیرده دچار سوء تغذیه  با هدف بهبود سلامت مادران و پیشگیری از تولد نوزادان کم وزن و بیمار ، در مناطق روستایی از سال 1390در 4 شهرستان استان با حمایت مالی بنیاد علوی و مشارکت معاونت بهداشتی شروع شد و در حال حاضر کلیه شهرستانهای تابعه استان تحت پوشش این برنامه هستند .

دکتر شکیبا اظهار داشت: این سبد های حمایتی حاوی اقلام غذایی با ارزش تغذیه ای بالا است که درصد زیادی از نیازهای مادران باردار به پروتئین و انرژی را تامین می کند .