تجلیل از مدارس مروج سلامت پنج ستاره

همایش تجلیل ازفعالان و مجریان مدارس مروج سلامت پنج ستاره و افتتاحیه طرح سفیران سلامت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه این مراسم در تالار شهید بهشتی کرمانشاه توسط اداره کل آموزش و پرورش استان و همکاری واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه برگزار شد.

در این همایش از تمامی مدیران مدارس مروج سلامت 5 ستاره ، مربیان بهداشت این مدارس ،عومل اجرایی مرکز بهداشت شهرستان ونواحی آموزش و پرورش در برنامه مدارس مروج سلامت با اهدای لوح تقدیر و هدایا تقدیر و تجلیل شد.

در این مراسم که با حضور معاون تربیت بدنی و تندرستی ، ریاست اداره سلامت و تندرستی اداره کل آموزش و پرورش استان ومسئولین نواحی سه گانه آموزش و پرورش و تعدادی از مسئولین مراکز خدمات جامع سلامت و نیز 81 نفرازمدیران مدارس مروج سلامت 5 ستاره به همراه مربیان بهداشت این مدارس برگزار شد معاون اداره کل آموزش و پرورش استان در خصوص برنامه مدارس مروج سلامت و برنامه سفیران سلامت و معاون مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه در خصوص ارتقای کمی و کیفی این مدارس سخنرانی کردند.