مراسم تودیع و معارفه ریاست و مدیریت بیمارستان طالقانی برگزار شد

دکتر نادرسپاهی و آقای فرجی با عنوان رییس و مدیر مسئولیت بیمارستان طالقانی را بر عهده گرفتند.

امروز مدیران دانشگاه در  آمفی تئاتر طالقانی به همراه کارکنان بیمارستان طالقانی گردهم آمدند تا ضمن تقدیر از مسئولین پیشین این مرکز با برنامه مدیران جدید آن نیز آشنا شوند. دکتر امیریان رییس پیشین بیمارستان طالقانی ضمن اشاره به دستاوردهای چند ساله اخیر این بیمارستان بخصوص پرداخت مطالبات پرسنلی ، بهسازی و نوسازی بخشهای مختلف و تجهیز آنها اشاره کرد و از ریاست دانشگاه بخاطر حمایتهای پیوسته و نیروی انسانی مرکز بخاطر زحمات شبانه روزی آنها تقدیر کرد. وی همچنین برای مسئولین جدید بیمارستان آرزوی توفیق کرد.دکتر قاسمی مدیریت پیشین این بیمارستان نیز گزارشی از اقدامات انجام گرفته در چند سال اخیر ذکر کرد.  دکتر نادر سپاهی ریاست جدید  بیمارستان نیز ضمن تقدیر از مدیران پیشین این مرکز  بالا بردن رضایت پرسنل از محیط کار ،بالا بردن سطح رضایت عمومی از اورژانس بیمارستان و ارتقای کیفی بیمارستان را از اولویت های کاری خود  در بیمارستان طالقانی عنوان کرد. دکتر نوری زاد نیز در این مراسم ضمن یادآوری سالگرد وفات حضرت خدیجه و فرارسیدن روز پزشک  به جایگاه ویژه بیمارستان طالقانی در غرب کشور اشاره کرد و ادامه توسعه و ارتقای بیمارستان طالقانی را در تمامی زمینه ها خواستار شد. وی با سپاس از مسئولین پیشین این بیمارستان مدیران جدید را افرادی با تجارب خوب و دارای ایده هایی مثبت برای پیشرفت معرفی کرد.در ادامه برنامه با اهدای لوح و هدایایی از رییس و مدیر پیشین و جدید این بیمارستان تقدیر شد.