دکتر نوری زاد: نقش پرستار در نظام سلامت نقشی محوریست

نقش پرستار در نظام سلامت نقشی محوریست و کسی را یارای وصف تعالای این نقش نیست. دکتر نوری زاد در مراسم جشن روز پرستار گفت : جانفشانی های پرستاران در سالهای دفاع مقدس را فراموش نمی کنیم و می دانیم که این پرستاران هستند که نمی گذارند مسیر درمان بیمار منحرف شود. آنان شب هنگام تا صبحگاه بر بالین بیمار بیدار می مانند و نفس آنان را می شمارند . سرپرست دانشگاه گفت :همسان ثواب حج تمتع و زیارت عتبات عالیات نصیب کسانی است که لب های خشکیده بیمار راخیس کرده یا درد آنان را التیام بخشند.وی از افزایش نسبت پرستار به تخت از 8/0 به 1 خبر داد و از تلاش برای رسیدن به استاندارد جهانی 2/1 سخن گفت. در این مراسم دکتر جویباری معاونت درمان دانشگاه نیز تلاش و توانمندیهای پرستاران در ابعاد آموزشی ، پژوهشی و عملکردی را تشریح کرد و از پرستاران خواست روزآمدی خود را همچنان حفظ کنند. وی همچنین از زحمات پرستاران در رسیدگی سریع و دقیق به مجروحان حوادث تروریستی عراق تقدیر کرد .

در پایان مراسم از کادر پرستاری برگزیده استان به شرح ذیل با اهدای لوح و هدایایی تجلیل شد .

نام و نام خانوادگی

پست سازمانیمحل خدمت  برگزیده

فرانک جعفری

دانشکده پرستاری و مامایی