دبیر هیات ممیزه دانشگاه: با ارتقای مرتبه علمی ۱۰ تن از اعضای هیات علمی موافقت شد

دبیر هیات ممیزه دانشگاه عنوان کرد: در سی و دومین جلسه هئیت ممیزه دانشگاه با ارتقای مرتبه علمی ۱۰ تن از اعضای هیات علمی موافقت شد.

دکتر علی پور متعبد گفت: در این جلسه با ارتقاء یک نفر به مرتبه استادی و ۹ نفر به مرتبه دانشیاری اعضای هیات علمی موافقت به عمل آمد.

وی افزود: هیات ممیزه دانشگاه با ارتقای مرتبه دکتر سیروس جلیلی ، علوم تشریح از دانشیاری به استادی موافقت کرد.

دکتر پور متعبد اظهار داشت: در این جلسه همچنین با ارتقای مرتبه دکتر کریم خوشگرد ، فیزیک پزشکی - دکتر فاطمه رجعتی ، آموزش بهداشت - دکتر پرویز محمدی ، محیط زیست - دکتر الهام ارکان ، نانو فناوری دارویی - دکتر نفیسه نیک کردار، رادیولوژی فک و دهان - دکتر فرهاد نعلینی ، رادیولوژی - دکتر سهراب ربیعی ، گوش و حلق و بینی - دکتر لیبا رضایی ، کار درمانی و دکتر سید جعفر نوابی ، بیماری های داخلی از استادیاری به دانشیاری موافقت به عمل آمد.