طرح های برگزیده "جشنواره تجارب موفق مدیریتی از نگاه بهره وری" اعلام شد

مدیر بهره وری ، خلاقیت و نوآوری دانشگاه لیست طرح های برگزیده جشنواره تجارب موفق مدیریتی از نگاه بهره وری را اعلام کرد.

دکتر امید عبدی با بیان اینکه به مجریان پروژه های موفق برتر در این جشنواره جوایز ارزنده ای اعطا شد گفت:در این جشنواره طرح اجرای پروتکل آلبومین از بیمارستان امام رضا(ع) نائل به کسب رتبه عالی شد.

وی اعلام کرد: افزایش بهره‌وری اتاق عمل با حذف نقاط اتلاف هزینه ها از بیمارستان امام رضا(ع)، مراقبت پس از ترخیص بیماران روانپزشکی از بیمارستان فارابی و دو طرح کاهش کسورات بخش های بستری با کاهش مدت اقامت بیماران و راه اندازی واحد داد پزشک از بیمارستان آیت الله طالقانی موفق شدند عنوان رتبه های برتر را به خود اختصاص دهند.

مدیر بهره وری ، خلاقیت و نوآوری دانشگاه طرح های منطقی و محدود نمودن فرآیند تجویز آنتی بیوتیک های وسیع الطیف گران قیمت ،طراحی سامانه جامع بیماران دیالیزی ،بهره گیری از مجموعه نرم افزار های SUN ،ارتقاء فرایند تعمیر و نگهداشت تجهیزات پزشکی،اصلاح فرآیند درخواست ،مصرف تجهیزات و مواد مصرفی هتلینگ در مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) را به عنوان تعدادی از رتبه های موفق این جشنواره اعلام کرد.

دکتر عبدی همچنین جلوگیری کاهش درآمد بیمارستان با مدیریت بیماران ترک با میل شخصی و راه اندازی داروخانه اختصاصی اتاق عمل را از بیمارستان آیت الله طالقانی جزو رتبه های موفق اعلام کرد و گفت: از بیمارستان امام خمینی (ره) نیز بازیابی پساب دستگاه ro بخش دیالیز و راه اندازی نرم افزار چینش شیفت های پرستاری بر اساس قانون بهره وری به عنوان رتبه های موفق انتخاب شدند.

وی همچنین طرح های ایجاد مکانیسم ارزیابی کمی و کیفی عملکرد پیمانکاران در فعالیت های برون سپاری شده از بیمارستان امام علی(ع)، استفاده بهینه از ساختمانهای تحت تملک بلا استفاده از شبکه بهداشت و درمان هرسین ، پروژه کارنامه وضعیت اعتبار پژوهشی اعضای هیئت علمی و پژوهشگران از معاونت تحقیقات و فناوری ونیز افزایش میزان درآمد و کاهش هزینه های واحد تربیت بدنی همزمان با ارتقاء کیفیت خدمات واحد از معاونت فرهنگی دانشجویی را از دیگر رتبه های موفق در این جشنواره برشمرد.

این جشنواره ویژه تمامی کارکنان، اعضاء هیئت علمی و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بود که 26 آذرماه در سالن همایش بیمارستان امام رضا (ع) برگزار شد.