نشست معارفه گروه نیکی برگزار شد

نشست معارفه تعدادی از اعضای گروه نیکی ( دانشمندان ایرانی مقیم دانشگاههای معتبر دنیا ) صبح روز شنبه 12/2/87  در سالن مجموعه فرهنگی بوستان برگزار گردید.

در این نشست ابتدا دکتر نوری زاد ضمن خیر مقدم و برشمردن پاره ای از پیشرفتهای علمی ایران از همت جوانان و دانشمندان برای ایجاد جامعه دانش بنیان خبرداد.

سرپرست دانشگاه سپس مولفه هایی از برنامه چشم انداز ایران 1404 و انتظارات نظام سلامت را برشمرد.

دکتر فریور و دکتر حقیقی سخنگویان گروه نیز طی سخنانی جداگانه با معرفی اهداف و عملکرد گروه نیکی آمادگی خود برای ارتباط بیشتر با دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اعلام نمودند.

دکتر عمرانی و دکتر خزایی معاونان دانشگاه نیز در این نشست دانشگاه را معرفی نموده و برنامه هایی را برای استفاده از حضور این دانشمندان پیشنهاد دادند.

در این جلسه اعضای گروه نیکی و اعضای هیات علمی دانشگاه حاضر به معرفی خود و سوابق تحصیلی و کاری و نیز زمینه های تخصصی خود پرداختند.