امضای تفاهم نامه احداث یک باب خانه بهداشت در سرپل ذهاب

معاون اجتماعی دانشگاه از امضای تفاهم نامه همکاری احداث خانه بهداشت در شهرستان سرپل ذهاب با مرکز نیکوکاری حضرت سید الشهدا (ع) تهران با اعتباری بالغ بر دو میلیارد و هفتصد میلیون ریال خبرداد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر منصوری اظهار داشت: این تفاهم نامه همکاری برای احداث خانه بهداشت سه تپان عزیز شهرستان سرپل ذهاب روز دوشنبه سوم دیماه  فی مابین دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و مرکز نیکوکاری حضرت سید الشهدا (ع) تهران در محل معاونت اجتماعی دانشگاه منعقد گردید.

وی اظهار داشت : این تفاهم نامه به همت معاونت اجتماعی دانشگاه و به منظور همکاری و مساعدت طرفین با هدف مشارکت مردم در مدیریت سلامت ، تسهیل دسترسی مردم به خدمات بهداشتی درمانی ، تامین و صیانت آرامش روان و صرفه جویی در هزینه های ایجاد شده برای مردم آسیب دیده از زلزله در شهرستان سرپل ذهاب به امضا رسید.

دکتر منصوری گفت: این خانه بهداشت با زیر بنای 90 متر مربع و اعتباری بالغ بر دو میلیارد وهفتصد میلیون ریال احداث خواهد شد .

شایان ذکر است خانه بهداشت مذکور در زلزله آبانماه 96 تخریب شده بود.

۵ دی ۱۳۹۷ ۱۳:۰۷