فاز نوسازی شده بیمارستان شهرستان قصرشیرین افتتاح شد

کرمانشاه - ایرنا - فاز نوسازی شده بیمارستان حضرت ابوالفضل (ع) شهرستان مرزی قصرشیرین با حضور سید حسن قاضی‌ زاده هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه روز پنجشنبه افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، افتتاح این بیمارستان 96 تختخوابی در مجموع یک میلیارد تومان هزینه شده است.
به گفته رییس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه بیمارستان حضرت ابوالفضل (ع) قصرشیرین حدود 6 هزار متر مربع زیر بنا دارد و دارای بخش مختلف مانند بخش مردان و زنان، اطفال، داخلی، آی سی یو، اتاق عمل است.
دکتر محمود رضا مرادی همچنین اظهار داشت: این بیمارستان به دلیل مرزی بودن پذیرای بیماران عراقی نیز هست و بخش بین الملل آن فعال است.
امروز با حضور وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در مجموع 65 پروژه احداثی شامل 2 فاز بیمارستانی، هفت مرکز خدمات جامع سلامت، 50 خانه بهداشت، 2 پایگاه سلامت شهری، 2 مرکز فوریت های پزشکی و 2 کلینیک دندانپزشکی افتتاح می شود.
زمین لرزه 7.3 ریشتری 21 آبان سال گذشته در 11 کیلومتری بخش ازگله و 32 کیلومتری شهر سرپل ذهاب رخ داد که 620 کشته و 12 هزار و 386 مصدوم داشت.
این زلزله به 10 شهرستان و یک هزار و 932 روستای استان کرمانشاه خسارت وارد کرد و براساس ارزیابی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی 103 هزار واحد مسکونی شهری و روستایی آسیب کلی و جزئی دید.
البته در زلزله 6.4 ریشتری یکشنبه چهارم آذر 97 هم 771 مصدوم و بیش از چهار هزار واحد مسکونی خسارت دیده، به این آمارها اضافه شد.
مسئولان ارشد استان گفته اند که همه واحدهای خسارت دیده روستایی را تا پایان امسال و واحدهای شهری را تا نیمه اول سال 98 تکمیل می کنند.