تقدیر از خدمات وزیر بهداشت در مناطق زلزله زده کرمانشاه

نماینده ولی فقیه و امام جمعه کرمانشاه و همچنین استاندار کرمانشاه با اهدای لوحی به وزیر بهداشت از خدمات وی و مجموعه وزارت بهداشت در مناطق زلزله زده استان کرمانشاه تقدیر کردند.

به گزارش وبدا، متن این لوح به شرح زیر است:

سرور گرامی
برادر ارجمند جناب آقای دکتر سید حسن هاشمی
وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

خدمت به خلق حد و مرز نمی شناسد و انسان بر اساس جوهره بشردوستی و خیرخواهی می تواند در این وادی ارزشمند تا سرحد توان بکوشد و رضایت بندگان خدا را به دست آورد که این خود مقدمه دستیابی به توفیق والای رضایت ذات شریف الهی را فراهم می نماید.
پس از واقعه تاسف بار زلزله آبان ماه سال 1396 غرب کرمانشاه، جنابعالی و مجموعه خادمان مردم در بخش بهداشت و درمان، زحمات فراوانی کشیده و خدمات وسیع، دلسوزانه و اثرگذاری را به انجام رساندید که هم نجات جان مصدومان و آسیب دیدگان را در پی داشت و هم از ابتلا به امراض مسری که می توانست فاجعه انسانی دیگری را رقم زند، جلوگیری نمود.
لذا بدینوسیله از شما و معاونان محترم تان و نیز رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، معاون و مدیران این دانشگاه، مجموعه خدمتگزاران از پزشکان، پرستاران، پرسنل بهداشتی و پشتیبانی که از سراسر کشور به این خدمت مقدس پرداخته و به احسن وجه آن را انجام دادند، تقدیر می نماییم.
امیدواریم خداوند منان به شما و کلیه خدمتگزاران نظام مقدس جمهوری اسلامی عزت و توفیق عطا فرماید.

مصطفی علما نماینده ولی فقیه و امام جمعه کرمانشاه
بازوند استاندار کرمانشاه