معاون درمان دانشگاه:کرمانشاه 6 کلینیک شیمی‌درمانی برای درمان بیماران سرطانی دارد

معاون درمان دانشگاه امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه، از راه‌اندازی سه کلینیک شیمی‌درمانی برای درمان بیماران سرطانی خبر داد.

دکتر بهمن روشنی اظهار داشت: کلینیک‌های مهدیه با 6 تخت، شهید فتاحی با 6 تخت و بوستان با 10 تخت ، سه مرکزی است که به تازگی به جمع مراکز شیمی‌درمانی کرمانشاه پیوسته است.

وی فضاهای این کلینیک‌های جدیدالاحداث را استاندارد توصیف کرد و افزود: این مراکز با داشتن مکان‌های مناسب و آرام برای بستری بیماران، شیمی‌درمانی، اتاق پزشک، تجهیزات احیا و اورژانس در حال خدمات‌رسانی مطلوب به بیماران است.

دکتر روشنی ادامه داد: بیمارانی که به این کلینیک‌ها مراجعه می‌کنند علاوه بر دریافت داروهای شیمی‌درمانی، آموزش‌های لازم را از نظر نوع تغذیه، عوارض داروهای مصرف شده (در چه صورتی نیاز است به پزشک معالج خود مراجعه کنند) و سیر بیماری؛ می‌بینند.

وی گفت: کلینیک‌های شیمی‌درمانی محمد کرمانشاهی، طالقانی و امام رضا (ع) سه مرکز درمانی در این حوزه است که با راه‌اندازی این سه مرکز اکنون تعداد مراکز به 6 مرکز افزایش یافته است.