دکتر مژگان رجعتی بعنوان رییس بیمارستان معتضدی منصوب شد/تقدیر از زحمات دکتر منیر علی زاده

رییس دانشگاه  علوم پزشکی کرمانشاه طی حکمی دکتر مژگان رجعتی را به عنوان رییس بیمارستان معتضدی منصوب کرد.

دکتر رجعتی عضو هیئت علمی دانشگاه و دارای درجه دکترای تخصصی زنان و زایمان است .

دکتر مژگان رجعتی دانش آموخته پزشکی عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران و جزو رتبه برتر آزمون علوم پایه و پیش کارورزی در این مقطع می باشند.

وی دوره تخصص خود را در رشته جراحی زنان و زایمان در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به پایان رسانیده است.

سرکار خانم  دکترمنیر علی زاده

خدمت درعرصه ارزشمند سلامت و مراکز دانشگاهی نعمت گرانقدر پروردگار است که به برخی از بندگان خود عطا می فرمایند . امیدوارم خداوند بزرگ توفیق بهره مندی از این بازه زمانی را به بهترین شکل ممکن در جهت رضایت خالق و خرسندی مخلوق به همه ما ارزانی دارد.

بدینوسیله برخود لازم می دانم از تمامی تلاشهای بی شائبه و صادقانه جنابعالی درمدت تصدی ریاست بیمارستان معتضدی با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر نموده و امیدوارم همواره موفق ومؤید باشید.

دکتر محمودرضا مرادی