در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان همراه دیگر آزادگان جهان روز قدس را گرامی خواهیم داشت

آغاز حرکت دانشگاهیان ساعت 11 صبح جمعه دوازدهم شهریور از محل ساختمان شماره 2 ستاد دانشگاه است.

امام علی (ع) می فرمایند : کونو لظالم خصما و لمظلوم عونا دشمن ظالم و یار مظلومان باشید . روز قدس روزی است که تمام آحاد جوامع اسلامی جهان و نیز انسانهای آزاده سایر ادیان برای حمایت از مردم مظلوم فلسطین در صفوفی متحد بر علیه صهیونیست به پا می خیزند.جمعه دوازدهم شهریور  بیاد مظلومان فلسطینی به خیابان می آییم تا ندای اشغال قبله اول مسلمین را بار دیگر فریاد بزنیم. بهمین منظور حوزه 3 بسیج کارمندی از همه همکاران دعوت کرده ساعت 11 صبح روز جمعه در محل درب ساختمان شماره 2 دانشگاه حاضر باشند.