پروفسور خزایی در نشست کلان منطقه ۳ آمایشی : ۲۷۰ دانشجوی بین المللی در منطقه درحال تحصیل هستند

نشست اختصاصی مجازی دانشگاههای کلان منطقه ۳ آمایشی با دکتر لاریجانی معاون آموزشی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی پانزدهم بهمن ماه برگزار شد.

معاون آموزشی دانشگاه در این نشست گفت: تشکیل کارگروه ارزیابی نیروهای تخصصی و‌پایه کلان منطقه ، تدوین درسنامه آداب پزشکی و تدوین دستورالعمل مشترک پذیرش و اعطای مجوز دانشجویان خارجی از دستاوردهای نشست اول کلان منطقه در سال جاری بود.

پروفسور خزایی افزود: تبادل نیروهای تخصصی پایه و‌بالینی ، ارتقای رشته های تحصیلات تکمیلی و رشته های نوین و اعتبار بخشی بین المللی در نشست دوم و تصویب شیوه نامه پذیرش دانشجویان غیر ایرانی در جلسه سوم دانشگاه های کلان منطقه از جمله مصوبات این نشست ها بود.

وی اظهار داشت: خوشبختانه ۲۷۰ دانشجوی بین المللی در حال حاضردر منطقه درحال تحصیل هستند که به زودی این تعداد افزایش خواهد یافت.

دکتر خزائی همچنین از انعقاد ۱۸تفاهم نامه همکاری در سطح بین المللی در دانشگاه های منطقه خبر داد.

وی همچنین اظهار داشت: طراحی سوال در سال گذشته دو بار انجام گرفته و سوالات علوم‌پایه داروسازی برای ۱۵ دانشکاه طراحی شده است.

معاون آموزشی دانشگاه اعلام کرد:۴مدال طلا ، ۲ مدال نقره و ۶ دیپلم افتخار ره آورد دانشجویان منطقه در المپیاد علمی دانشجویی ۹۷ بوده است.

وی تفاهم نامه تاسیس Ph.Dرشته علوم سلولی و مولکولی کاربردی ، تهیه و تدوین درسنامه آداب پزشکی و همکاری در کنگره نفرولوژی اطفال را به عنوان نمونه همکاری های بین دانشگاههای منطقه اعلام کرد.

طی این نشست نتایج و کوشش های انجام شده در ۱۱ بسته و ۶ ماموریت حوزه آموزش توسط مدیران منطقه ارائه شد.