معاون آموزشی وزارت بهداشت: دانشگاه های ما به سوی اجرای مدل دانشگاه نسل سوم‌حرکت کنند

معاون آموزشی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی در نشست با روسا و مدیران‌حوزه آموزش دانشگاههای کلان‌منطقه ۳ آمایشی که دوشنبه پانزدهم بهمن ماه برگزار شد گفت: دانشگاه های ما باید به سوی اجرای مدل دانشگاه نسل سوم‌حرکت کنند و‌ اساتید دانشگاهی در این‌ کار مشارکت کنند.

دکتر لاریجانی با بیان اینکه دانشگاه های کلان‌منطقه با ایجاد روش ها و طرح های جدید هم‌خود رشد کنند و‌هم‌در کشور بدرخشند گفت: در بسته بین الملل دانشگاههای منطقه کارهای خوبی کرده اند و می دانیم جذب و آموزش ۲۷۰ دانشجوی خارجی کار آسانی نیست.

وی اظهار داشت: دانشگاهها بایستی با بررسی ظرفیتهای تمام‌کشور در ماموریت های محوله حوزه آموزش نگاه ملی داشته و فراتر از دانشگاه فکر و‌عمل کنند.

معاون آموزشی وزارت بهداشت عنوان کرد: این معاونت با تعیین اولویتهای نقشه توسعه علمی حوزه سلامت به دنبال ایفای نقش ملی توسط دانشگاه ها و ارتقای کشور است.

دکتر لاریجانی بیان کرد:استان کرمانشاه زمانهای سختی را پشت سر گذاشته و مشکلات جدی پس از زلزله داشته است.

وی حضور روسای دانشگاهها در بحث آکادمیک را بسیار مهم دانست و گفت: با کار روشن و‌عملی سعی کنیم یک حرکت آکادمیک در دانشگاه راه اندازی کنیم.