پروژه ارتقای ظرفیت تصفیه فاضلاب بصورت پایلوت در دانشکده بهداشت اجرا شد

پروژه صنعتی با عنوان " امکان سنجی ارتقاء ظرفیت تصفیه خانه فاضلاب شهر کرمانشاه با استفاده از امواج مافوق صوت" منتج از پایان نامه نسیم کرمی دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی بهداشت محیط با راهنمایی دکتر پرویز محمدی ، دانشیار گروه مهندسی بهداشت محیط و نیز حمایت مالی شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه  تعریف شد.

این پروژه جهت ارائه راهکار نوآورانه در حل مشکلات فرآیندی تصفیه فاضلاب شهر کرمانشاه و در راستای دانشگاه نسل سوم با هدف ارائه راهکاری مناسب جهت ارتقاء ظرفیت تصفیه بیولوژیکی تصفیه خانه فاضلاب شهر کرمانشاه با استفاده از Ultrasonication در مقیاس پایلوت در دانشکده بهداشت کرمانشاه راه اندازی و اجرا شد.

فاضلاب های شهری  یکی از مهمترین آلاینده های منابع آب کشور هستند که می توانند بهداشت و سلامت جامعه را به خطر بیاندازند و

نتایج این طرح نشان داد که افزایش ظرفیت تصفیه خانه فاضلاب بدون تغییرات سازه ای و صرف هزینه های گزاف امکان پذیر می باشد.

گفتنی است از نتایج پایان نامه کارشناسی ارشد دانشجوی فوق دو مقاله ISI با IF=6.012 در مجلات Q1 از مجلات 5 % برتر به چاپ رسیده است ضمن اینکه مجریان طرح در نظر دارند که مطالعات Scale-up این طرح تحقیقاتی را انجام بدهند تا با تصفیه بیشتر و بهتر فاضلابهای شهری و صنعتی از منابع آب کشور حفاظت بیشتری شده و سلامت جامعه بهبود یابد.