امضاء تفاهم نامه همکاری ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و رییس دانشگاه

تفاهم نامه همکاری بین دکتر قانعی دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و دکتر مرادی رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه صبح امروز در محل دفتر ریاست دانشگاه امضا شد.

بر این اساس و مبتنی بر زیر ساخت های سخت افزاری و نرم افزاری دانشگاه و نیز توان تجارب موجود ، توسعه علم و فناوری در موضوعات :
حذف نیتروژن و فسفر از فاضلاب با استفاده از روش های زیست فناوری ، تولید فرآورده های فراسودمند لبنی مبتنی بر زیست فناوری و نیز تولید واکسن طیور برای بیماری ویروسی Mark's Disease  به دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه واگذار شده است.

همچنین طبق توافق به عمل آمده ۳۰٪ منابع واگذاری از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور به اجرای محورهای فوق اختصاص یافته است.