رایزنی های رییس دانشگاه و مسئولین بهداشتی استان سلیمانیه عراق با روسای دانشگاه های کرمانشاه

جذب دانشجویان عراقی، تاسیس دپارتمان زبان فارسی در سلیمانیه و اعزام بیماران عراقی به بیمارستان های استان از عمده ترین توافقات مسئولین در این نشست بود.

مهمانسرای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه چهاردهم شهریور ماه میزبان مدیران دانشگاه و مسئولین بهداشتی درمانی استان سلیمانیه عراق بود که برای بازدید و  بررسی راه های گسترش روابط بین این دو استان به کشورمان آمده اند. در این دیدار که دکتر صمد نوری زاد ریاست دانشگاه علوم پزشکی ،دکتر خدایی ریاست دانشگاه رازی و دکتر قدرتی ریاست دانشگاه آزاد از استان کرمانشاه و آقایان دکتر علی سعید محمد ریاست دانشگاه سلیمانیه،دکتر خسرو عبدالله رشید، دکتر بهاالدین محمد عبدالرحمان دکتر جعفر حیدر صالح معاون مدیر کل بهداشت و درمان سلیمانیه ،دکتر نجم الدین حسن احمد معاون مدیر کل بهداری و دکتر فتاح احمد رحیم از استان سلیمانیه عراق حضور داشتند طرفین ضمن تشریح تفاوت های سیستم های آموزشی ، بهداشتی و درمانی دو کشور به بررسی راه های افزایش سطح همکاری های دو جانبه پرداختند .ریاست دانشگاه سلیمانیه در این مراسم ضمن تاکید بر جایگاه علمی برتر کرمانشاه خواستار گسترش روابط دو جانبه شد. در این دیدار همچنین طرفین در زمینه   آموزش دانشجویان عراقی در کرمانشاه ،راه اندازی کرسی زبان و ادبیات فارسی در سلیمانیه و ارایه خدمات درمانی به بیماران عراقی به تفاهم رسیدند.