تقدیر از مراکز برتر دانشگاه در حوزه فعالیت های فرهنگی در جشن بزرگ پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی

در جشن بزرگ پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی از مراکز برتر دانشگاه در حوزه فعالیت های فرهنگی تقدیر شد.

طی این مراسم بنا بر پایش عملکرد یک ساله فرهنگی مراکز تابعه دانشگاه ، دانشکده های پرستاری و مامایی ، داروسازی و بهداشت به عنوان دانشکده های برتر دانشگاه در حوزه عملکرد فرهنگی معرفی شدند.

همچنین در سطح معاونت ها نیز از معاونت اجتماعی ، مرکز فوریت های پزشکی و هسته گزینش به عنوان مراکز برتر این حوزه تقدیر شد.
در این آیین شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های کنگاور ، اسلام آباد غرب ، روانسر ،هرسین و سرپل ذهاب از دیگر مراکز برتر دانشگاه در بخش فرهنگی بودند که مورد تجلیل قرار گرفتند.

همچنین براساس این پایش یکساله از دو بیمارستان امام علی ( ع) و معتضدی کرمانشاه نیز به عنوان برترین مرکز آموزشی ، درمانی در حوزه فعالیت های فرهنگی تجلیل شد.

گفتنی است این مراسم باشکوه با برنامه های شاد و مفرحی چون مسابقه و موسیقی همراه بود.