پیام رییس دانشگاه به مناسبت روز مهندس

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به مناسبت روز مهندس در پیامی این روز را تبریک گفته و از تلاشهای مهندسان تقدیر کرد.

متن پیام بدین شرح است:

به نام خدا

دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه طیف وسیعی از کارکنان را در خود جای داده است ،به گونه ای که مجموعه فعالیت متخصصان ، کارشناسان و سایر رده ها، این دستگاه عظیم علمی و خدماتی را در مسیر خدمت به سلامت مردم پیش می برد.

بخشی از این همکاران ، مهندسین حوزه های مختلفی همچون ، عمران ، مکانیک ، الکترونیک ، فناوری اطلاعات ، بهداشت، پزشکی ، ژنتیک و..هستند که با دقت و دلسوزی برای احداث و بازسازی اماکن و زیرساختها ، توسعه فناوری های نوین ارتباطی و اطلاعاتی ، طراحی و‌پایش عوامل ارتقای سلامت ، تامین و نگهداشت تجهیزات پزشکی و ... تلاش می کنند .

اینجانب با قدردانی از همه این زحمات به ویژه خدمات مضاعف مهندسان در بازسازی پس از رخداد دلخراش زلزله ، این روز را تبریک گفته و از خداوند بزرگ برای همه این عزیزان سلامتی و‌توفیق خواستارم.

دکتر محمودرضا مرادی
رییس دانشگاه