جان افشانی کودک خردسال کرمانشاهی

یکبار دیگر دست تقدیر شکوفه ای بهاری از دیار کرمانشاه برچید تا همگان بدانند که اگر چه مردم این دیار با سختی ها و مرارت های بسیار دست و پنجه نرم می کنند اما هیچ گاه فتوت و ایثار را از یاد نبرده اند حتی اگر معنای آن بخشیدن اعضای پیکر جگر گوشه ای خردسال باشد.

با موافقت خانواده کریمی، اعضای پیکر امیر علی ۴ساله به نیازمندان اهدا شد تا برگی دیگر بر کتاب قطور انسان دوستی مردمان این دیار افزوده شود.

گفتنی است خانواده کریمی در پی بروز حادثه ای که در ۱۶ اسفند ماه برای پسر و دختر خردسالشان اتفاق افتاد موافقت خود را برای اهدای عضو امیرعلی اعلام کردند.

همکاران دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به منظور قدردانی از عمل خداپسندانه این خانواده ارجمند، ضمن حضور در مراسم خاکسپاری و اعلام پیام تسلیت و قدردانی رییس دانشگاه علوم پزشکی از این عمل نوع دوستانه با این خانواده ابراز همدردی کردند.