کرمانشاه از نظر رنگ مدال در رده سوم المپیاد نهم جا گرفت

کرمانشاه از نظر رنگ مدال در  رده سوم المپیاد نهم جا گرفت
دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در رشته های تیمی نیز در رشته کشتی مقام اول کشور و ، فوتبال سوم و در رشته تنیس روی میز به مقام ششم دست یافت .

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی در آخرین جدول رده‌بندی دانشگاه‌های علوم پزشکی شرکت کننده در نهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان پسر ، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با کسب 5 مدال طلا  ، 4 نقره و 3 برنز  پس از تیمهای شیراز و اصفهان از نظر رنگ مدال در  رده سوم جا گرفت .بر پایه همین گزارش بر حسب تعداد مدال و مجموع امتیازات نیز  به ترتیب به مقامهای چهارم و ششم دست یافت . لازم به ذکر است که دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در رشته های تیمی نیز در رشته کشتی مقام اول کشور و ،  فوتبال سوم و در رشته تنیس روی میز به مقام ششم دست یافت .