پیام رئیس دانشگاه به مناسبت روز دندانپزشک

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در پیامی روز دندانپزشک را به تمامی اساتید، دانشجویان و تلاشگران این حوزه تبریک گفت.

متن این پیام به شرح زیر است:

به نام خدا

سلامت دهان و‌ دندان نقش مهمی در سلامت انسان داشته و دارا بودن دندان های سالم و دهانی عاری از بیماری ، علاوه بر کمک به هضم و جذب مواد غذایی ، در افزایش اعتماد به نفس و مراودات و ارتباطات اجتماعی نیز موثر است.

مراقبت از سلامت دهان و دندان و توجه به بهداشت آن همواره از دغدغه های نظام های بهداشتی بوده و بی شک سلامت دندان نقش مهمی در سلامت انسان ها دارد.

دندانپزشکان با تلاش و فرهنگ سازی ، آگاهی بخشی عمومی و اجرای برنامه های گسترده در سراسر کشور به منظور جلوگیری از آسیب به دندان ها و درمان بیماری های دهان و ارتقای سلامت ، به ویژه در مناطق کم برخوردار نقش چشمگیری در این مهم ایفا نموده و با کسب تجربیات ارزشمند و توسعه دانش تخصصی و فوق تخصصی دندانپزشکی، چشم انداز خوبی را در مورد این بخش از سلامت ترسیم نموده اند.

ضمن سپاسگزاری از فعالیت های اعضای هیات علمی ، دندانپزشکان در سراسر استان و دانشجویان رشته دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ، ۲۳ فروردین ماه روز دندانپزشک را به این همکاران عزیز تبریک می گویم و امیدوارم همواره سلامت و موفق باشند.

دکتر محمودرضا مرادی