شورای شهر صحنه : خدمات پزشکی این شهرستان تحول اساسی داشته است.

اعضای شورای اسلامی شهر صحنه به پاس خدمات شایسته و تلاشهای صادقانه رییس دانشگاه و تیم مدیریتی دانشگاه در زمینه خدمات پزشکی و درمانی از ایشان تشکر نموده اند.

اعضای شورای اسلامی شهر صحنه با ارسال تقدیرنامه ای از دکتر نوری زاد سپاسگزاری کردند.

این تقدیرنامه همچنین از تحول اساسی  و ارتقای سیستم خدمات درمانی به مردم  ، پیشرفت فیزیکی پروژه بیمارستان معاون ، تجهیز و فعال نمودن درمانگاه تخصصی شهرستان ، اختصاص دستگاه سونوگرافی ، تجهیز اتاق عمل و بخش دیالیز  و نیز تقدیرهای مردمی ساکنان شهرستان خبر داده است و در آن برای مجموعه این فعالیتها  از دانشگاه سپاسگزاری شده است.