پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی به مناسبت روز جهانی ماما

"ماما ؛ مدافع حقوق زنان"

پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی به مناسبت روز جهانی ماما بدین شرح است:

به نام خدا

یکی از رسالت های مهم نظام بهداشت ، حفظ سلامت مادران باردار است . رسیدگی به این اولویت مهم و شاخص تاثیرگذار سلامت بر دوش همکارانی است که چونان مادری مهربان و خواهری همراه ، آنان را در مسیر بارداری یاری می کنند.

شیرینی لحظات شکفتن غنچه های زندگی و سلام یک انسان دیگر به دنیا تجربه شورانگیزی است که ماماهای گرامی از این موهبت بهره مند هستند.

در چنین روزی مراتب قدرشناسی خود را به همه همکاران گرامی ماما در سراسر استان که در شرایط سخت و‌ در دورافتاده ترین مناطق به مادران خدمت می کنند، اعلام نموده و امیدوارم این حرفه و دانش را به عنوان فرصتی برای کسب رضایت پروردگار و خدمت به خانواده ها قلمداد کرده و همچنان که شعار امسال روز جهانی ماما «ماما؛مدافع حقوق زنان » است با مسوولیت و عالمانه در راه این دفاع و حمایت تلاش کنند.

همچنین از تدبیر انسان دوستانه ماماهای گرامی برای اختصاص هزینه برگزاری مراسم امسال روز جهانی ماما برای کمک به سیل زدگان ، تقدیر می نمایم.

دکتر محمودرضا مرادی
رییس دانشگاه