صعود بیش از ۳۲ هزار تن از عاشقان و شیفتگان شهدا به ارتفاعات بازی دراز

رییس سازمان بسیج جامعه پزشکی استان در تشریح یادواره شهدای عملیات بازی دراز عنوان کرد: بیش از ۳۲ هزار تن از عاشقان و شیفتگان شهدا برای فتح خاطرات رزمگاه رزمندگان و دلاوران هشت سال دفاع مقدس به خانقاه عارفان یعنی ارتفاعات بازی دراز صعود کردند‌ و نمایشی بزرگ از پایبندی امت به امام شهدا و تجدید پیمان با آرمانهای شهدا و رهبری را نشان دادند.

دکتر رضا منصوری گفت: سازمان بسیج جامعه پزشکی استان کرمانشاه برای سومین سال متوالی باتشکیل کارگروه بهداشت و درمان استان باحضور مرکز فوریتهای پزشکی، سازمان هلال احمر، بهداری سپاه، ارتش جمهوری اسلامی، ناجا و سازمان تأمین اجتماعی در قالب یک تیم هماهنگ و یکدست مدیریت امداد و درمان این برنامه عظیم کشوری را به انجام رسانید.

وی اظهار داشت: ۶ پست امداد کامل ثابت، ۲ اورژانس ۱۰ و ۱۲ تخته، یک دستگاه اتاق عمل سیار تاکتیکی، ۲ فروند بالگرد، ۳۰ دستگاه آمبولانس مستقر در ارتفاعات، بهمراه ۱۹۶ نفر تیم تخصصی(متخصصان طب اورژانس،بیهوشی،ارتوپدی،جراحی،عفونی،قلب وعروق،پزشک عمومی،دندانپزشک،پرستارو...) دراین روز بزرگ حضور داشتند.