تقسیم بندی جغرافیایی شهرستان های واجد الشرایط تشکیل هیئت مدیره پرستاری تغییر کرد

معاون درمان دانشگاه از تغییر تقسیم بندی جغرافیایی شهرستان های واجد الشرایط تشکیل هیئت مدیره پرستاری خبرداد.

دکتر بهمن روشنی گفت: بر اساس تصمیم گیری هیئت مرکزی اجرایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با توجه به مسافت های نزدیک شهرستان‌های گیلانغرب ، دالاهو ، قصرشیرین و سرپل ذهاب به اسلام آباد غرب ، این مراکز جهت اخذ رای و فعالیت‌های انتخاباتی تحت پوشش شهرستان اسلام آبادغرب قرار می گیرند.

وی افزود:  همچنین با توجه به مسافت های نزدیک تر شهرستان های ثلاث باباجانی و روانسر به شهرستان‌های پاوه -جوانرود، این شهرستان ها جهت اخذ رای و فعالیت‌های انتخاباتی تحت پوشش شهرستانهای پاوه - جوانرود قرار می گیرند.