فشار خون یک میلیون نفر از مردم استان کنترل می شود

رییس دانشگاه علوم پزشکی صبح امروز در نشست مدیران بهداشتی استان و هم پیمانی برای اجرای کمپین کنترل فشار خون بالا از کنترل فشار خون یک میلیون نفر از مردم استان خبرداد.
دکتر مرادی با بیان اینکه فشارخون بالا ریسک فاکتور بسیاری از بیماریها است گفت: سه خصوصیت فشارخون شایع بودن ، بدون علامت بودن و عدم آگاهی از وجود آن تا قبل از ایجاد عوارض است.

وی دومین علت نارسایی کلیه بعد از دیابت را فشار خون اعلام کرد و گفت:فشار خون بالا ، دیابت و چاقی مفرط از مشکلات استان است و کنترل آنها از اولویتهای بهداشتی ما است.

رئیس دانشگاه اعلام کرد: بک میلیون نفر از جمعیت استان شامل کلیه افراد بالای ۳۰ سال ، کلیه مادران باردار و کلیه بیماران دارای نارسایی کلیوی غربالگری می شوند.

دکتر مرادی با اشاره به اینکه این طرح از ۲۸ اردیبهشت با آموزش و اطلاع رسانی آغاز و از ۱۷ خرداد با غربالگری تا ۱۵ تیرماه ادامه دارد گفت: کلیه کسانی که دارای فشارخون بالا تشخیص داده شوند پیگیری شده و اقدامات درمانی لازم برای آنها انجام می شود.

گفتنی است بسیج عمومی همکاران در سراسر استان اعلام شده و علاوه بر آن مردم می توانند با مراجعه به سایت رسمی◀️
www.salamat.gov.it
نسبت به ثبت اطلاعات خود اقدام نمایند.