رئیس دانشگاه: 60 درصد مبتلایان به فشار خون از بیماری خود خبر ندارند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: 53 درصد مردم کشور مبتلا به فشار خون بالا هستند، 60 درصد کل مردم از بیماری فشار خون خود ناآگاهند، 50 درصد برای کنترل فشار خون دارو مصرف می‌کنند و 20 درصد نیز فشار خون کنترل شده دارند.

دکتر مرادی که صبح امروز بیست و پنجم اردیبهشت ماه در نخستین جلسه کار گروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان کرمانشاه سخن می گفت بیان کرد: در سال 1396 در کشور 97 هزار مرگ به علت فشار خون ثبت شده است و طی 25 سال گذشته شیوع بیماری‌های در ارتباط با فشار خون بالا سه برابر شده است.

وی عنوان کرد: فشار خون بالا یک بیماری شایع و بدون علامت، عامل خطر بسیاری از بیماری‌های ناتوان کننده مانند بیماری‌های قلبی، کلیوی، سکته‌های مغزی و... در دنیا، کشور و استان است.

رئیس دانشگاه بیان داشت : زمان برگزاری بسیج ملی کنترل فشار خون از 27 اردیبهشت تا یک ماه بعد از عید فطر می باشد و در این مدت جمعیت بالای 30 سال و زنان باردار در هر سنی که باشند در استان تحت کنترل فشار خون قرار می گیرند و باید علت فشار خون بیماران مشخص شود.

گفتنی است کار گروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان کرمانشاه  به ریاست استاندار محترم کرمانشاه و دبیری رییس دانشگاه علوم پزشکی در سالن جلسات تدبیر استانداری با موضوع «بسیج ملی کنترل فشار خون با شعار فشار خون، بدانیم و اقدام کنیم»برگزار شد.

پیگیری مصوبات جلسه قبل توسط دبیر خانه کار گروه سلامت و امنیت غذایی استان، ارائه کلیات موضوع برنامه بسیج ملی کنترل فشار خون بالا توسط ریاست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه وطرح موضوع لزوم اجرای برنامه بسیج ملی کنترل فشار خون بالا با مشارکت و تعامل کلیه سازمان‌ها و نهاد های ذیربط توسط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی دستور کار این جلسه بود.