معاون استاندار: اساتید دانشگاه در توسعه نیروی انسانی کشور نقش چشمگیری دارند

جشن بزرگداشت اساتید دانشگاه پنجشنبه شب در سالن زنده یاد نوروز نژاد بیمارستان امام رضا (ع) برگزار شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه در این مراسم با اشاره به اینکه شاخص توسعه انسانی در استان ما در حال رشد است گفت: اساتید دانشگاه در توسعه نیروی انسانی کشور نقش چشمگیری دارند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر حاتمی گفت: در حوزه سلامت شاخص توسعه انسانی و بحث آموزش بسیار مهم است و خوشبختانه در شاخص انسانی در حال رشد هستیم که شاخص بسیار مهمی است.

وی عنوان کرد: با توجه به وضعیت استان ،اساتید دانشگاه می توانند در زمینه فعالیتهای دانش بنیان تاثیر مهمی در اشتغال و تولید‌ثروت داشته باشند.
دکتر حاتمی با بیان اینکه مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی یکی از مراکز رشد مهم و موفق در استان است که اساتید می توانند برای تقویت هرچه بیشتر آن تلاش کنند.

وی گفت: من به سهم خودم از اساتید وکادر بهداشت و درمان دانشگاه که در زلزله وسیل خیلی خوب همکاری کردند ،بسیار سپاسگزارم.

همچنین نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی نیز  گردهمایی استاتید را بسیار مبارک دانست و گفت: ما باید همیشه قدر اساتید را بدانیم.

مهندس صفری گفت: دانش آموز و دانشجو در هر زمان از زندگی خود باید به اساتید و معلمان خود احترام بگذارند.