جشن میلاد امام حسن مجتبی (ع) با حضور اساتید و خانواده ها توسط هیئت اساتید دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.

این مراسم به مناسبت میلاد کریم اهل بیت در روز سه شنبه 31/02/1398 از دقایقی قبل از اذان مغرب با جمع خوانی قرآن کریم توسط اساتید آغاز گردید نماز جماعت ، سخنرانی توسط حجت الاسلام والمسلمین افشار (مسول نهاد دانشگاه)، مولودی خوانی و صرف افطار و شام از اهم بخش های این برنامه بود .

حجت الاسلام والمسلمین افشار در سخنرانی خود به تبیین جایگاه معصوم در نظام هستی و فلسفه ی خلقت انسان به طور مختصر پرداختند.

در بخش دیگری از برنامه آقای دکتر روح ا... شریفی مسول هیئت اساتید پیشینه و برنامه های هیئت اساتید دانشگاه را برای جمع حاضر تشریح نمودند.

لازم به ذکر است کلیه ی هزینه های این برنامه از محل مشارکت و نزورات اساتید جمع آوری شده بود.

جشن میلاد امام حسن مجتبی (ع)

۱ خرداد ۱۳۹۸ ۱۴:۲۱