فشار خون بالا اثرات متعددی بر سلامت دارد

کارشناس مسئول مدیریت کاهش خطر و بلایای معاونت بهداشتی دانشگاه بیان کرد: فشار خون بالا اثرات متعددی بر سلامت دارد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مهندس شیرزادی با بیان اینکه اطلاع رسانی طرح بسیج ملی کنترل فشار خون از ۲۷ اردیبهشت شروع شده و تا ۱۷ خرداد ادامه دارد گفت: این طرح از ۱۷ خرداد وتا۱۵ تیر ماه اجرا می شود .

وی اظهار داشت: گروه هدف این طرح تمامی افراد بالای ۳۰ سال ، خانم های باردار  و افرادی که دارای. بیماریهای کلیوی چه شهری، روستایی و یا عشایری می باشد که بایدمراکز بهداشتی درمانی و پایگاههای و خانه های بهداشت مراجعه نمایند.

به گفته وی هدف کلی این طرح بزرگ شناسایی بیمارانی  است که مبتلا به فشار خون بالا هستند.

مهندس شیرزادی دومین  هدف این طرح را آگاهی جامعه و مردم در راستای عوامل خطر، ایجاد فشار خون بالا و همچنین پیامدهایی دانست که فشار خون برای سلامتی انسان دارد.
وی نمک،  استرس ، کم تحرکی، چاقی، اختلالات چربی خون،مصرف سیگار و مصرف مواد الکلی از دسته عوامل تشدید کننده یا ایجاد کننده فشار خون بالا دانست.