نشست بررسی شاخصه های اصحاب المهدی (عج) به سخنرانی حجت الاسلام سید سلیمانی در تاریخ 12/03/98 به میزبانی مشترک کانون دانشجویی شهدا و کانون مهدویت در دانشگاه برگزار شد.

حجت الاسلام سید سلیمانی در روز یکشنبه مورخ 12/03/98 در جلسه ای با محوریت مهدویت و ظهور با حضور جمعی از دانشجویان به سخنرانی پرداختند. که در ادامه چکیده ای از بیانات ایشان ذکر خواهد شد.

حجت الاسلام سید سلیمانی در روز یکشنبه  مورخ 12/03/98  در جلسه ای با محوریت مهدویت و ظهور با حضور جمعی از دانشجویان به سخنرانی پرداختند. که در ادامه چکیده ای از بیانات ایشان ذکر خواهد شد.

حجت الاسلام سید سلیمانی در بخشی از سخنان خود به تشریح ویژگی های اصحاب حضرت مهدی (عج) پرداختند.ایشان در سخنان خود به کتاب " انسان 250 ساله " اشاره نمودند و خاطر نشان کردند که اگر کسی میخواهد در زمینه ظهور و مهدویت به بحث و گفت و گو بپردازد باید حداقل این کتاب را خوانده باشد.

ایشان در ادامه سخنان خود به واقعه کربلا و داستان حضور پرشکوه مردم در اربعین اشاره نمودند. ایشان این سوال را مطرح نمودند که چرا ائمه اطها (ع) و شهدا مدام به گفتن ذکر یا حسین (ع) تاکید میکردند؟ و در پاسخ فرمودند که رمز عملیات حقیقی جان دادن و حسینی شدن است.

حجت الاسلام سید سلیمانی به رابطه امام حسین (ع) و حضرت حجت (عج) اشاره کردند و عنوان نمودند که هرچقدر بازار اربعین داغ شود به همان اندازه عشق به مهدویت و حضرت حجت (عج) رشد پیدا میکند. و نیز متذکر شدند که هرکس به هرطریقی و با هر توانی که میتواند باید این عرصه را داغ نگهدارد.